Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Salvador Illa visita la Llagosta per donar suport a Óscar Sierra

El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Salvador Illa, ha visitat aquest matí la Llagosta per donar suport a la candidatura que encapçala Óscar Sierra. Illa i Sierra han passejat pel mercat ambulant i han parlat amb paradistes i també amb alguns comerciants de la nostra localitat.

El primer secretari del PSC també ha visitat l’estand que ha muntat avui l’Agrupació Local del PSC al costat de l’ambulatori en el marc de la campanya electoral.

“Óscar Sierra ha fet una magnífica feina a l’Ajuntament de la Llagosta i s’ha de seguir mantenint la Llagosta en marxa com a primer pas per posar Catalunya en marxa”, ha dit Salvador Illa. “Com a primer secretari del PSC, estic molt orgullós de la feina dels companys i companyes de la Llagosta i, molt en particular, de l’alcalde, Óscar Sierra”, ha assegurat Illa.

“La ciutat està ordenada, hi ha seguretat, hi ha neteja, hi ha projectes, s’han aconseguit inversions per generar prosperitat com és el cas del pol logístic al costat de l’autopista i dels Fons Next Generation per a la masia; la ciutat va per bon camí”, ha destacat el primer secretari del PSC. “Crec que és important donar un suport ampli, una majoria àmplia, perquè l’Óscar pugui seguir treballant”, ha afegit Illa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies