Diumenge, 01 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

El Ple aprova el Pla antifrau de l’Ajuntament de la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir per unanimitat durant la celebració d’un ple extraordinari el Pla antifrau de l’Ajuntament de la nostra localitat. Aquest document és obligatori per poder gestionar la subvenció que li han concedit al Consistori per a la rehabilitació de Can Baqué del fons Next Generation de la Unió Europea.

Durant el ple, també es va aprovar per unanimitat la declaració d’utilitat i interès local de l’obra de substitució de calderes i millora de la instal·lació de calefacció de l’Institut Marina, tal com va demanar el Departament d’Educació de la Generalitat per tal d’acollir-se a la bonificació de concessió potestativa del 95% de la quota de l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

El Ple també va aprovar per unanimitat la incoació del procediment de modificació puntual del Pla de millora urbana i reforma interior del sector industrial de la Llagosta.

El ple es pot tornar a veure al canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta (https://www.youtube.com/watch?v=ElqrIdPCC7c).

Publicitat

Publicitat

Més notícies