Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Retirat pràcticament tot l’oli vessat a la riera Seca

Ja estan gairebé finalitzades les tasques d’extracció d’oli de la riera Seca. Després del vessament provocat per l’empresa Lípidos Santiga de Santa Perpètua de Mogoda de dissabte, que va afectar pràcticament tot el recorregut de la riera, s’ha tret pràcticament tot l’oli.

Ara, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha contractat els serveis d’una empresa per iniciar les feines de neteja del terra de la llera. Tècnics d’aquesta empresa ja han començat a fer unes cales per conèixer la magnitud de la contaminació. Aquestes feines serviran per poder calcular la quantitat de terra que s’haurà de retirar per recuperar l’estat de la riera.

Tècnics municipals, de l’ACA i del Consorci Besòs – Tordera continuen les tasques de coordinació per tornar a la riera Seca al seu estat natural l’abans possible.

Publicitat

Publicitat

Més notícies