Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra aquesta tarda un ple extraordinari

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui a partir de les 20 hores un ple extraordinari. Durant la sessió s’aprovarà el Pla antifrau de l’Ajuntament de la nostra localitat. Aquest document és obligatori per poder gestionar fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Un altre dels punts de l’ordre del dia serà la proposta d’aprovació de la declaració d’utilitat i interès local de l’obra de substitució de calderes i millora de la instal·lació de calefacció de l’Institut Marina. Els Serveis Territorials al Maresme-Vallès Oriental del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya van sol·licitar que l’obra de substitució de calderes i millora de la instal·lació de calefacció de l’Institut Marina sigui declarada obra d’especial interès o utilitat municipal per tal d’acollir-se a la bonificació de concessió potestativa del 95% de la quota de l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

El Ple també tractarà la proposta d’incoació del procediment de modificació puntual del Pla de millora urbana i reforma interior del sector industrial de la Llagosta.

El ple es podrà seguir pel canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta (https://www.youtube.com/watch?v=ElqrIdPCC7c) i per Ràdio La Llagosta (https://radiolallagosta.cat/en-directe/).

Publicitat

Publicitat

Més notícies