Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense perd amb l’Sport Sala (5-7)

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre dissabte per 5 a 7 amb l’Sport Sala de Santa Perpètua i va posar fi a una ratxa de nou partits seguits sense perdre en els quals va aconseguir vuit victòries i un empat. Amb el triomf, el conjunt de Santa Perpètua s’assegura matemàticament l’ascens i deixa sense cap opció als llagostencs.

Álex Pérez va inaugurar el marcador al minut 1, però els visitants van empatar abans del descans. En els primers minuts de la segona part, els llagostencs van encaixar quatre gols. Álex Pérez va fer el 2 a 5 i els visitants van tornar a marcar. El FS Unión Llagostense va posar emoció amb dos d’Álex Pérez i un de Marc Navajas (5-6), però l’Sport Sala va sentenciar amb un darrer gol.

El conjunt de la nostra localitat és quart amb 45 punts al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana. Diumenge, jugarà a la pista del Santvicentí, que és el cuer amb 8 punts.

D’altra banda, el sènior B del FS Unión Llagostense va guanyar ahir diumenge el 5 Tiana B per 6 a 0 amb gols d’Adri Muñido (2), Carlos Rodríguez (2), Rolando Ávila i Youssef. El conjunt llagostenc és tercer al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 47 punts. El proper cap de setmana, jugarà contra la Fundació Esportiva Montgat, que és el cuer.

Per la seva part, al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana, el sènior C va perdre per 7 a 0 a la pista del líder, el Vilamajor B. Diumenge, a les 12 hores, al CEM El Turó, rebrà la visita del Sant Feliu de Codines, que és desè amb 24 punts. Els llagostencs ocupen la setena posició amb 31 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies