Dijous, 28 març 2024
16.7 C
La Llagosta

El PSC aspira a incrementar encara més el seu percentatge de vots a la Llagosta

El cap de llista del PSC i alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha dit avui durant la Festa de la Rosa solidària que “el socialista que més percentatge de vots té d’Espanya es diu Abel Caballero, que està a l’altra punta d’Espanya, a Vigo, hem d’intentar que Abel Caballero se’n recordi de nosaltres perquè no volem ser el primer partit a Catalunya, volem ser el que més percentatge de vots té a tota Espanya”.

El PSC de la nostra localitat ha aplegat més de 450 persones al Centre Cultural durant la celebració de la Festa de la rosa. L’acte s’havia de fer al Parc Popular, però l’amenaça de pluja ha fet que es traslladés de lloc. Sierra ha estat acompanyat de la portaveu del PSOE al Senat, Eva Granados.

El candidat a revalidar l’alcaldia de la nostra localitat ha fet un repàs de les actuacions fetes durant aquests darrers quatre anys. Sierra ha destacat les més de 200 actuacions a la via pública. A més del manteniment, ha parlat d’obres com la construcció de passos de vianants elevats per facilitar la mobilitat, la reurbanització de l’avinguda del Primer de Maig o “la conversió en zona de vianants del carrer de Sant Miquel, encara recordo el difícil que es feia abans passejar per aquest carrer, baixar i pujar de la vorera, esquivar cotxes…, i ara, sens dubte, és un lloc de trobada dels veïns i veïnes de la Llagosta, i no serà el primer carrer que serà per vianants”, ha afegit Sierra.

El cap de llista del PSC també ha parlat de la renovació dels parcs i de la creació del parc d’aigua de la plaça d’Europa, i ha comentat que “han vingut, quatre o cinc alcaldes i alcaldesses d’altres municipis a veure el nostre parc d’aigua. Som pioners en la gestió dels espais públics, de tots i de totes”.

“Hem fet molt i volem fer molt més, però és que som socialistes i volem fer molt més”, ha afegit Óscar Sierra i ha detallat algunes de les propostes del programa electoral socialista, com ara la nova piscina d’estiu, la creació d’un centre de dia i residència per a gent gran, la reforma integral de Can Baqué, l’ampliació dels vestidors del camp de futbol per afavorir l’esport femení o l’ampliació de zones enjardinades i arbrat. Sierra s’ha compromès que tots els veïns i veïnes de la Llagosta quan mirin pels seus balcons i finestres vegin tres arbres.

L’alcalde ha recordat la tasca feta pels alcaldes socialistes que l’han precedit, Antonio Rísquez i José Luis López. A més de la tasca feta pel PSC i Salvador Illa per fer possible la reforma de l’Escola Sagrada Família. També ha dit que continuaran lluitant per la recuperació de les urgències nocturnes.

Óscar Sierra ha demanat el vot als presents a la Festa de la Rosa i els ha demanat a cada una de les més de 450 persones presents que aconsegueix deu vots més per als socialistes. Sierra ha afegit que el programa del PSC conté més de 250 propostes que es poden consultar al web del PSC la Llagosta.

Per la seva part la portaveu del PSOE al Senat, Eva Granados, ha dit que està donant voltes per tota Espanya i ha assegurat que “aquest ambient, aquestes ganes de victòria, jo les veig per tots els racons del nostre país.” Granados ha detallat algunes de les accions que està portant a terme els socialistes i ha posat com a exemple la reforma laboral, que fa que un de cada dos contractes que es fan sigui indefinit, o l’increment del Salari Mínim Interprofessional.

Granados ha comentat que com el país que més està creixent de tota Europa i “la riquesa ha d’arribar a tothom, pe això li posem impostos a la banca, li posem impostos a les elèctriques, i per això recaptem més diners perquè arribin als pensionistes”, i ha afegit que les pensions del present i del futur estaven amenaçades amb els governs del PP.

La portaveu del PSOE al Senat ha demanat que el 28 de maig les urnes s’omplin de vots per als socialistes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies