Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A
 – Sport Sala
El FS Unión Llagostense A és quart al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana amb 45 punts. Demà dissabte (18.45 h), rebrà la visita de l’Sport Sala de Santa Perpètua, que és el segon amb 54 punts. El partit es disputarà al CEM El Turó.

FS Unión Llagostense B – 5 Tiana B
L’equip llagostenc és tercer amb 44 punts al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana. Diumenge, jugarà a casa contra el 5 Tiana B, que és desè amb 14 punts. El partit se celebrarà a partir de les 12 h al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Vilamajor B – FS Unión Llagostense C 
Els llagostencs són setens amb 31 punts al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana. El proper partit el disputaran a la pista del Vilamajor B, que és el líder.

Futbol
Vista Mar Legends – CD Viejas Glorias 
El Viejas Glorias és quart amb 43 punts, empatat amb el tercer, el Tirol. El proper cap de setmana, acabarà la lliga al camp del Vista Mar Legends, que, des de fa unes jornades, és el campió del grup B de la Segona Divisió.

Handbol
HC Vallag – Sant Joan Despí C
L’equip que entrena Javi Iglesias és tercer amb 10 punts, empatat amb el quart classificat, el Laietà d’Argentona, i el cinquè, el Sant Joan Despí C. Diumenge (18 h), el Vallag rebrà la visita del Sant Joan Despí C al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017
– Bàsquet Canyelles
El conjunt llagostenc, que és el cuer, rebrà diumenge a les 11.15 hores la visita del Canyelles, que és el cinquè classificat. El partit tindrà lloc al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies