Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Alborada organitza una conferència sobre emigració i lletres gallegues

L’Agrupación Cultural Galega Alborada de la Llagosta organitza avui divendres una conferència sota el títol d’Emigració i lletres gallegues. L’activitat es farà a la seva seu a partir de les set de la tarda. El conferenciant serà l’historiador Manoel Carrete, molt vinculat amb l’entitat llagostenca.

Amb aquesta xerrada, Alborada se suma a la commemoració de les Letras Galegas 2023, una celebració institucionalitzada per la Real Academia Gallega (RAG) que arriba a la seva 60a edició retent-li homenatge al traductor, novel·lista, historiador, periodista, assagista i editor Francisco Fernández del Reg.

L’acte compta amb la col·laboració de la Xunta de Galicia, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de la Llagosta i la Federación de Entidades Culturais Galegas en Catalunya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies