Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Més de 3.000 euros recaptats contra el càncer infantil per l’AMPA del Maragall

L’AMPA de l’Escola Joan Maragall s’ha mostrat molt satisfeta del desenvolupament de la 2a Botifarrada solidària que va organitzar el dilluns 1 de maig. La junta directiva es va reunir divendres per acabar de fer balanç de la jornada. La recaptació aconseguida ha estat de 3.175,69 euros.

Els diners recaptats es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. I els seus programes contra el càncer infantil. Des de l’AMPA han volgut valorar positivament la solidaritat de veïns i veïnes de la nostra localitat, ja que esperaven que el pont provoqués menys assistència de públic.

Durant la Botifarrada, també hi va haver instal·lat un estand de l’entitat Polseres Candela, que va vendre productes per recaptar diners per als seus projectes. Dies abans, el Goshindo Ikigai Schools va organitzar un taller de defensa personal per a dones que va servir per promoure les donacions directes a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Al llarg de la jornada solidària es van desenvolupar un torneig de futbol 7, jocs esportius infantils, inflables i les exhibicions del Club Patí la Llagosta i La Llagosta Club de Ball. També hi va haver servei de bar i la rifa de la panera.

Les persones que encara vulguin col·laborar fent aportacions directes ho poden fer al web de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies