Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C

Gran victòria del FS Unión Llagostense a Castellterçol

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar ahir per 5 a 6 a Castellterçol. Els llagostencs van obtenir una gran victòria en una pista molt complicada.

Álex Pérez va fer el primer gol al minut 1 i el Castellterçol va empatar de seguida. Els llagostencs es van distanciar abans del descans amb dos gols de Patxi i un d’Álex Pérez.

Al començament de la segona part, va marcar el Castellterçol i Gerard Alonso va fer el 2 a 5. Els locals van anotar dos gols, però, després es van fer un gol en pròpia porta que va ser decisiu.

El FS Unión Llagostense és quart al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana amb 45 punts. Dissabte (18.45 h), rebrà la visita de l’Sport Sala de Santa Perpètua, que és el segon amb 54 punts. El partit es disputarà al CEM El Turó.

Per la seva part, el FS Unión Llagostense B va guanyar diumenge per 0 a 5 a la pista del Mataró C. Els gols els van marcar Sergio Cruz, Óscar Cubero, Carlos Rodríguez, Sergio Heredia i Adri Muñido. L’equip llagostenc és tercer amb 44 punts al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana. Diumenge, jugarà a casa contra el 5 Tiana B, que és desè amb 14 punts. El partit es disputarà a partir de les 12 h al Poliesportiu Antonio García Robledo.

D’altra banda, el FS Unión Llagostense C va derrotar dissabte el Vall de Tenes B per 7 a 1 amb quatre gols d’Arnau Sánchez i un de Quintero, Dobón i Chicón. Els llagostencs són setens amb 31 punts al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana. El proper partit el disputaran a la pista del Vilamajor B, que és el líder.