Dijous, 18 abril 2024
15.8 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
Castellterçol – FS Unión Llagostense A
 
El primer equip del FS Unión Llagostense és el quart classificat amb 42 punts al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana. Diumenge, jugarà a la pista del Castellterçol, que és setè amb 35 punts.

Mataró C – FS Unión Llagostense B 
Els llagostencs, que són tercers al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 41 punts, es desplaçaran diumenge a la pista del Mataró C, que és setè amb 27 punts.

FS Unión Llagostense C – Manlleu B
Els de la nostra localitat, que són vuitens al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 28 punts, rebran demà dissabte la visita del Vall de Tenes B, que és el penúltim classificat. El partit començarà a les 18 hores al Pavelló del CEM El Turó.

Futbol
CD Viejas Glorias – Juventus Freta
El Viejas Glorias és el quart classificat amb 40 punts, empatat amb el tercer, el Tirol. La propera jornada, jugarà a casa contra el Juventus Freta, que és onzè amb 27 punts.

Handbol
HC Vallag – Sant Just
El Vallag és sisè amb vuit punts. Diumenge, a les 18 hores, rebrà al Poliesportiu Antonio García Robledo la visita del Sant Just, que és quart amb nou punts.

Judo
Diumenge, se celebrarà a Badia del Vallès el Trofeu de ne-waza Francesc Talens amb la participació de tres esportistes de l’AE Karate-Judo La Llagosta. Aleix Criado competirà en -60 quilos; Samuel García en -73 quilos i Sergio Cruz, que és l’actual campió de Catalunya i defensa el títol, en -73 quilos.

Bàsquet
Casp B – Sub-25 CB La Llagosta 2017

El conjunt llagostenc, que és el cuer, es desplaçarà aquesta jornada a la pista del Casp B, que és el líder.

Publicitat

Publicitat

Més notícies