Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Disminueix una mica el nombre de donacions de sang respecte a les dues darreres captacions

65 persones van poder donar sang a la darrera captació realitzada a la nostra localitat. Aquesta xifra és una mica inferior a la de les dues visites anteriors del Banc de Sang, però en aquesta ocasió es van registrar onze persones que no van poder donar sang per diversos motius, més de les habituals.

A la captació feta dimarts passat al Centre Cultural, van donar sang per primera vegada cinc persones. Durant la jornada es van donar catorze donacions de plasma i quatre de medul·la òssia.

Des de principi d’any, s’han fet tres captacions de sang a la nostra localitat, el 20 de gener, el 14 de març i la de dimarts passat. A la Llagosta portem registrades 207 donacions de sang, dinou noves persones donants, 39 donacions de plasma i cinc donants de medul·la òssia.

La propera visita del Banc de sang a la Llagosta està prevista per al dimarts 4 de juliol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies