Divendres, 26 abril 2024
12.2 C
La Llagosta

Arriba la 38a edició del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

La Casa de Andalucía de la Llagosta ja ho té tot enllestit per començar aquest divendres amb el Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El certamen arriba ja a la seva 38a edició i es tornarà a desenvolupar al Centre Cultural.

Enguany, el Concurs comptarà amb la participació de dinou cantaors i cantaores. Les preliminars es desenvoluparan els divendres 5, 12 i 19 de maig, a les 20 h. La final tindrà lloc el dissabte 10 de juny, també al Centre Cultural.

Aquest any, la Casa de Andalucía de la nostra localitat ha volgut dedicar el Concurs de Cante Jondo a Antonio Fernández Rodríguez “Salobreña”, que durant molts anys va formar part del jurat del certamen i que, darrerament, ha estat presentador del mateix. Fernández viu ara a la ciutat granadina de Salobreña, però vindrà expressament per a l’homenatge.

Els premis establerts seran els mateixos de l’any passat, El primer premi està dotat amb 1.500 euros. El segon classificat rebrà 600 euros; el tercer, 400 i el quart i el cinquè, 200.

A la primera preliminar d’aquest divendres, actuaran David Sánchez, la China de Córdoba, Fran Atoche, Ana Cayetana i el veterà Blas Maqueda. El guitarrista oficial del Concurs de Cante Jondo és David Jiménez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies