Divendres, 19 abril 2024
18.6 C

El CE La Llagosta acaba la lliga amb una victòria

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta va guanyar dissabte per 3 a 1 l’Atlètic Polinyà en el darrer partit de la temporada al grup 12 de la Quarta Catalana. Els llagostencs van fer un gran partit davant d’un equip que arribava a la nostra localitat com a líder i que, al final, ha estat superat pel Mollet B, que ha estat el campió i puja a la Tercera Catalana.

En el partit de dissabte, la primera part va finalitzar amb empat a zero. L’Atlètic Polinyà va inaugurar el marcador al minut 55. El conjunt llagostenc va reaccionar. Alberto Joyera va empatar al minut 68. El gol va afectar molt als visitants. La Llagosta va remuntar en el tram final amb gols de Paco i de Carlos García.

El primer equip del CE La Llagosta ha estat finalment el tercer classificat amb 48 punts, a quinze del campió, el Mollet B, i a dotze del segon, l’Atlètic Polinyà. Els llagostencs han guanyat quinze partits, n’han empatat tres i n’han perdut sis. Han marcat 80 gols i n’han encaixat 32.

“Hem fet una bona temporada, però ens ha faltat una mica més de compromís, perquè el futbol el teníem”, ha dit un dels entrenadors del conjunt llagostenc, Gabriel Arroyo.