Dijous, 02 maig 2024
10.6 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A
– Alella B
El primer equip del FS Unión Llagostense és el quart classificat amb 39 punts al grup 1 de Barcelona de la Segona Divisió Catalana. Demà dissabte, a les 17.45 h, al CEM El Turó, el conjunt de la nostra localitat rebrà la visita de l’Alella B, que és antepenúltim i que està lluitant per no baixar.

FS Unión Llagostense B – Racing de Pineda B
El conjunt llagostenc és el tercer classificat al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 38 punts. El seu proper rival serà el Racing Pineda B, que és cinquè amb 30 punts. El partit es disputarà diumenge (12 h) al CEM El Turó.

Manlleu B – FS Unión Llagostense C 
L’equip de la Llagosta és el vuitè classificat al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 28 punts. El proper cap de setmana, jugarà a la pista del Manlleu B, que és sisè amb 35 punts.

Futbol
CE La Llagosta – Atlètic Polinyà

El primer equip del CE La Llagosta és el tercer classificat al grup 12 de la Quarta Catalana. Dissabte, finalitzarà la lliga amb el partit que jugarà a casa contra el líder, l’Atlètic Polinyà, a les 18 hores.

Sant Miquel – CD Viejas Glorias 
El Viejas Glorias és tercer amb 40 punts. El proper cap de setmana, anirà al camp del Sant Miquel, que és sisè amb 35 punts.

Handbol
Igualada B – HC Vallag
Els llagostencs són quarts amb vuits punts, a un del tercer classificat. El proper cap de setmana, jugaran a la pista de l’Igualada B, que és el líder amb 12 punts.

Judo
Helena López Reyes, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, participarà aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya infantil de judo a Madrid. López competirà en la categoria de menys de 44 quilos com a primera classificada en el rànquing català.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017 descansa

Publicitat

Publicitat

Més notícies