Dilluns, 06 maig 2024
16.3 C
La Llagosta

El PSC de la Llagosta presenta la seva candidatura a les eleccions municipals

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de la Llagosta ha presentat aquesta tarda la seva candidatura a les properes eleccions municipals en un acte celebrat a la plaça d’Antoni Baqué. “És una candidatura per guanyar les eleccions, volem treure el millor resultat dels socialistes a tota Espanya”, ha remarcat l’alcalde de la Llagosta i candidat del PSC als comicis del 28 de maig, Óscar Sierra.

“Encara recordo quan em deien becari; el becari va treure els millors resultats a la Llagosta, que visquin els becaris!”, ha dit Sierra durant la seva intervenció. L’alcalde ha començat el seu parlament remarcant que “aquest any començaran les obres del CAP”. Sierra ha afegit que, gràcies a la bona feina de l’equip de govern, l’Ajuntament té capacitat econòmica suficient com per poder fer una residència i un centre de dia, quan la Generalitat deixi lliure l’actual ambulatori. “Quan vam entrar el govern ens vam trobar deutes i ara tenim futur”, ha explicat el candidat socialista. Sierra ha avançat que durant la propera legislatura s’ampliarà la piscina d’estiu.

L’alcalde ha presentat les 27 persones que l’acompanyaran en la candidatura. Tots han anat pujant a l’escenari, excepte Antonio García, que està concentrat amb la selecció espanyola d’handbol. Sierra ha recordat que “tenim a la Llagosta les millors dades d’atur dels darrers 10 anys i som un dels ajuntaments més transparents de Catalunya”.

La portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alicia Romero, ha dit que Óscar Sierra “és un gran alcalde i un referent al PSC” pels grans resultats que va obtenir ara fa quatre anys. Romero ha explicat que els socialistes “sempre intentem ajudar, fem millors els nostres municipis i estem més a prop de la gent”.

La regidora d’Economia i Hisenda, Conchi Jiménez, ha destacat que Óscar Sierra “viu i sent el nostre poble”. Jiménez ha recordat la pandèmia viscuda durant aquest mandat que ara finalitza: “què important va ser que el Partit Socialista estigués governant en aquell moment a la Llagosta!”. “Ens hem deixat la pell per no deixar ningú enrere i continuar avançant”, ha destacat.

També ha intervingut el regidor i secretari de Política Municipal del PSC de la Llagosta, Marc Ruiz. “Ens dona molta força veure avui la plaça plena”, ha dit. Ruiz ha enumerat alguns dels projectes que ha fet realitat l’equip de govern socialista durant aquest mandat, com ara la creació del parc d’aigua, la primera fase de rehabilitació de Can Baqué, els processos de participació ciutadana i la millora de l’oferta cultural.

També ha agraït a Romero la feina del grup parlamentari del PSC: “gràcies per enrecordar-vos d’un municipi com la Llagosta i aconseguir partides per al CAP i per rehabilitar l’Escola Sagrada Família”.

La candidatura del PSC està formada per: Óscar Sierra, Conchi Jiménez, Marc Ruiz, Judith Robles, Fran Ruiz, Raquel Martínez, Antonio García, Ainara Morales, Mariano García, Núria Guerrero, Álvaro Monterrubio, Eva Villanueva, Jordi Jiménez, Isabel Rodríguez, Raúl Valero, Melania Beltrán, Antonio Rísquez, Antonia Illescas, Javier Pequerul, Inma Buades, Benito García, Tere Ventura, Antonio Santos, Gloria González, José Torrico, Isabel Galiano i Diego Guerrero.

Publicitat

Publicitat

Més notícies