Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

L’obra Sempitern arribarà dissabte al Centre Cultural

La Carpa Produccions porta al Centre Cultural l’obra Sempitern, de Jaime Calvet, codirigida pel mateix autor i per Carlos Lupe. L’actor i l’actriu David Maestre i África Alamino donen vida als personatges. La representació tindrà lloc dissabte, a les 20 h.

Sempitern o generació de vidre és la història d’en Miquel, de la seva depressió que es diu Ella i de com està fart que la gent tingui etiquetes per tot i per a tothom. En Miquel és un noi molt extravertit, inquiet, entremaliat i prou intel·ligent. Aquesta història se situa al lavabo de la seva casa, tot i que ens conduirà a diferents espais de la seva rutina diària. El protagonista ens parlarà de com els adults ens imposen l’etiqueta de generació fràgil; ens parlarà de la gran quantitat d’etiquetes que li posen la gent del seu voltant com els seus pares i la seva mare, la seva professora, els seus amics o ell mateix. Entre altres temes, ens parlarà d’Ella, una gran amiga que té, una amiga que mai el deixa sol, que mai l’abandona, que no el deixa dormir, que el manté neguitós per fer diferents activitats, que al principi, en Miquel, agraeix tenir algú així a la seva vida, però, acabarà descobrint que l’Ella, és la seva depressió personificada.

Les entrades per veure aquest dissabte Sempitern es poden aconseguir a la plataforma Entràpolis. L’espectacle tindrà el sistema de taquilla inversa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies