Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

L’AMPA del Joan Maragall es torna a mobilitzar per la investigació contra el càncer infantil

L’AMPA de l’Escola Joan Maragall organitza el dilluns, 1 de maig, la 2a Botifarrada Solidària per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil, a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Al llarg del dia es desenvoluparan al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Poliesportiu Antonio García Robledo tot un seguit d’activitats. De 10 a 14 h es farà un torneig de futbol 7. En el mateix horari, hi haurà jocs esportius infantils. A les 11.30 h, el Club Patí la Llagosta farà una desfilada al pavelló. Mitja hora més tard, La Llagosta Club de Ball farà al mateix espai una exhibició de balls. A les 15 h està previst fer la rifa de la panera.

L’AMPA del Joan Maragall també ha posat a la venda tiquets solidaris per a la botifarrada. La consumició inclou pa amb botifarra o frànkfurt, beguda i patates. La compra dels tiquets ja es pot fer a l’AMPA de l’Escola Joan Maragall, al bar del Camp de Futbol, a Super Fresc, a Jaaninphones i a Goshindo Ikigai Schools. El donatiu és de set euros.

Per a les persones que vulguin col·laborar i no puguin assistir a l’acte, hi ha una pàgina web per poder fer aportacions solidàries.

Publicitat

Publicitat

Més notícies