Dissabte, 27 abril 2024
17.4 C
La Llagosta

Es crea un nou club de voleibol a la Llagosta

La Llagosta compta amb un nou club de voleibol. La junta va quedar constituïda formalment durant una reunió que es va celebrar al Centre Cultural dilluns. La nova entitat ha comptat amb l’assessorament de la Regidoria d’Esports.

El president del club és Héctor Arenas; Elisabet de las Pozas és la vicepresidenta; Javier Tejero, secretari; Iván Núñez, tresorer i Jordi López, Nuria Fernández, Dante Marfil, Federico Castillo, Marta Naranjo i Silvia Reverte, vocals.

En principi, el nou club comptarà la propera temporada amb un equip juvenil femení, que jugarà en una lliga federada. “Aquestes nenes competeixen actualment amb les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta, però, la propera temporada passen a ser juvenils i havien de buscar-se un equip”, ha explicat Héctor Arenas. Per evitar que hagin de marxar a altres municipis a jugar, s’ha creat aquest nou club de voleibol a la Llagosta. Els responsables de la nova entitat volen que el club es digui Club Voleibol La Llagosta, però ja hi va haver una entitat amb aquest nom i estan mirant si el poden fer servir.

Publicitat

Publicitat

Més notícies