Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

La propera captació de sang a la Llagosta es farà el 2 de maig

El dimarts 2 de maig, el Banc de Sang tornarà a instal·lar una nova unitat a la Llagosta. Com és habitual des de fa uns anys, les captacions es faran al Centre Cultural, en horari de matí, de 9 a 14 h, i de tarda, de 17 a 21 h.

Aquesta jornada, a més de sang, també es farà captació de plasma. Davant la importància del plasma per a molts tractaments que permeten salvar vides, el Banc de Sang ha iniciat la campanya Repte d’or 2023-2025. Aquesta iniciativa té l’objectiu d’aconseguir 50.000 donacions de plasma anuals el 2025 per garantir els tractaments de milers de pacients amb problemes de defenses.

Al web del Banc de Sang es poden trobar els dos apartat per fer donacions el dia 2 de maig al Centre Cultural, tant per donar sang com per donar plasma.

Publicitat

Publicitat

Més notícies