Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

La Biblioteca lliura els premis del Concurs de punts de llibre

La Biblioteca de la Llagosta ha lliurat aquest migdia els premis del Concurs de punts de llibre del 2023. L’acte ha tingut lloc a Can Pelegrí.

El guanyador de la primera categoria (primer i segon de Primària) ha estat Álex Álvarez Vela (Escola Sagrada Família); el de la segona (tercer i quart de Primària), Alan Risco Pueyo (Escola Sagrada Família); el de la tercera (cinquè i sisè de Primària), Eric Ortiz Maldonado (Escola Sagrada Família); la de la quarta (primer i segon d’ESO), Sofía de Armas Lenis (INS Marina) i la de la cinquena (tercer i quart d’ESO), Sara Cortez Guevara (INS Marina).

Tots els premiats han rebut un diploma i un petit lot de llibres, de mans del regidor de Cultura, Fran Ruiz. Els seus punts impresos són els que utilitzarà la Biblioteca durant tot aquest any.

El jurat del concurs anual de punts de llibre que organitza la Biblioteca amb motiu de la Diada de Sant Jordi estava format per un representant de cada centre educatiu de la Llagosta, de l’Ajuntament i de l’equip de la Biblioteca. En aquesta ocasió s’han presentat un total de 655 treballs, que estaran exposats a la Biblioteca durant tot el mes d’abril. “Estem molt contents, perquè mantenim la participació que van recuperar després de la pandèmia”, ha assegurat el director de la Biblioteca, Ángel Fernández.

Publicitat

Publicitat

Més notícies