Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

ERC ha presentat aquesta tarda la seva candidatura

La plaça d’Antoni Baqué ha acollit aquesta tarda la presentació de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de la Llagosta a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Durant l’acte, han intervingut, entre d’altres, la cap de llista i portaveu del grup municipal d’ERC, Cristina Segura, i Joan Tardà, exdiputat al Congrés.

Cristina Segura ha detallat alguns dels punts que recollirà el programa electoral d’ERC: la millora de la neteja pública i actuar contra l’incivisme, apostar per la millor opció en el subministrament de l’aigua, més activitats per a la gent gran, atreure noves empreses al polígon, nou impuls al comerç local, creació de corredors verds amb altres municipis propers, dignificar les entitats que treballen per a la protecció dels animals, crear un ateneu juvenil, modificar el Reglament Orgànic Municipal, fer consultes populars, modernitzar les instal·lacions esportives, més polítiques feministes i LGTBI, més habitatge social, crear un punt d’homenatge per a l’Onze de Setembre i recuperar la memòria històrica de la Llagosta.

Segura ha dit que el PSC de la Llagosta “representa un model esgotat”. “Ja va sent hora que a la Llagosta hi hagi una alcaldessa”, ha afegit la candidata d’ERC. “Som la principal alternativa d’esquerres al PSC”, ha remarcat Segura. “El nostre és un projecte al servei de la gent”, ha explicat també la cap de llista d’ERC.

Per la seva part, Joan Tardà ha destacat que “les polítiques públiques han de servir per repartir la riquesa”. “Hem de ser útils a les persones i no s’ha de deixar ningú enrere”, ha indicat l’exdiputat, que ha volgut deixar clar que “només podem guanyar la República si som més dels que som”.

Héctor Arenas, regidor d’ERC a l’Ajuntament, ha dit sobre Cristina Segura que és una persona treballadora i dialogant i que també ha fet front a les “injustícies i mentides de l’equip de govern”.

La candidatura d’ERC estarà formada per les següents persones: Cristina Segura, Héctor Arenas, Fikria Benhaddi, Carlos Llorà, Noemí Lorenzo, Joan Josep Martínez, Olga Martínez, Marc Pedrós, Pilar Pérez, Josep Vicenç Segura, Alicia Liarte, Iñaki Azcarate, Àngela Torà, Xavier Campos, Isabel Cabrillana, Àngel Martínez i Teresa Roble.

Publicitat

Publicitat

Més notícies