Dijous, 02 maig 2024
13.2 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
Unió Futbol Sala Mollet – FS Unión Llagostense A

El FS Unión Llagostense A és el quart classificat al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana amb 36 punts. El proper partit el jugarà a la pista de la Unió Futbol Sala Mollet, que és sisena amb 35 punts.

FS Unión Llagostense BÒrrius Futbol Sala
El conjunt llagostenc és tercer al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 38 punts. Aquesta jornada, rebrà la visita de l’Òrrius, que és el líder amb 46 punts. El partit es jugarà aquest divendres al CEM El Turó (20 h).

FS Unión Llagostense C – Montornès
El FS Unión Llagostense C és vuitè al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 28 punts. Demà dissabte (18.45 h), rebrà la visita del Montornès, que és sisè amb 31 punts, al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Futbol
Palau-solità i Plegamans – CE La Llagosta

Quan només falten dues jornades per acabar la lliga, el CE La Llagosta és tercer amb 45 punts. El cap de setmana, jugarà al camp del Palau-solità i Plegamans, que és novè amb 27 punts.

CD Viejas Glorias – Palautordera
El Viejas Glorias és quart amb 37 punts, empatat amb el tercer, el Tirol. Demà dissabte, rebrà la visita del Palautordera, que és el penúltim classificat amb 7 punts. El partit es disputarà a partir de les 17 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Handbol
HC Vallag – Montgrí
L’equip que entrena Javi Iglesias és cinquè amb sis punts en la fase d’ascens. Diumenge, a les 18 hores, s’enfrontarà al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el Montgrí, que és el cuer amb tres punts.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017 – Alisos B

El sub-25 del CB La Llagosta 2017, que ve de perdre a la pista del Turó per 57 a 24, jugarà demà dissabte a casa contra l’Alisos B. Els dos equips estan situats a la zona baixa de la classificació. El partit es disputarà a les 19 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Poliesportiu
El Goshindo Ikigai Schools de la Llagosta se suma a l’acció solidària de l’AMPA de l’Escola Joan Maragall per recaptar fons per a la investigació contra el càncer infantil. L’escola d’arts marcials organitza un taller d’autoprotecció per a les dones. Les inscripcions s’han de fer al mateix centre. L’activitat es desenvoluparà al Goshindo Ikigai Schools, al carrer de Santa Teresa, 18, demà dissabte de les 10 a les 12 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies