Divendres, 26 abril 2024
18.2 C
La Llagosta

La Llagosta celebra Sant Jordi amb diferents activitats

La ciutadania de la Llagosta podrà gaudir durant el cap de setmana de diferents activitats amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Diumenge, diverses entitats de la nostra localitat instal·laran parades de venda de roses i llibres a la plaça d’Antoni Baqué a partir de les 9 del matí.

Avui divendres, entre les 16.30 i les 19 hores, l’AMPA de l’Escola Joan Maragall organitzarà una festa de Sant Jordi oberta a tothom al pati de l’escola. Hi haurà jocs gegants tradicionals, espectacle de màgia i conta contes. A més, hi haurà servei de bar i se sortejaran tres paneres.

També avui, el Centre Cultural acollirà la festa de Sant Jordi de l’Institut Marina. Durant l’acte, es lliuraran els premis als millors treballs de recerca dels alumnes de segon de Batxillerat, que atorga l’Ajuntament.

La Biblioteca de la Llagosta se suma a la celebració de Sant Jordi amb alguns actes. Dissabte, a les 11.45 hores, a Can Pelegrí, es farà el lliurament de premis del Concurs de punts de llibre. Durant tot el mes d’abril, la Biblioteca acull una exposició amb els treballs presentats.

També dissabte, a les 12 hores, a Can Pelegrí, tindrà lloc una hora del conte especial per Sant Jordi, a càrrec d’Un conte al sac. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca.

Del 22 al 29 d’abril, la Biblioteca organitza la Fira de revistes. Hi haurà l’opció d’emportar-se de forma gratuïta els exemplars de revistes d’anys anteriors.

Diumenge, hi haurà un recital de poesia a Ràdio La Llagosta a les 12 i a les 18 hores a càrrec del Taller creatiu de la Biblioteca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies