Dilluns, 06 maig 2024
18.1 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A
– Premià de Mar
El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense rebrà demà dissabte la visita del Premià de Mar. El partit es disputarà a partir de les 18 hores al Pavelló del CEM El Turó. El conjunt llagostenc ocupa la sisena posició al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana amb 33 punts, mentre que el seu proper rival és novè amb 22.

Arenys de Munt B FS Unión Llagostense B
El sènior B del FS Unión Llagostense es desplaçarà diumenge a la pista de l’Arenys de Munt B en una nova jornada al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana. Els de la nostra localitat són tercers i l’Arenys de Munt B, vuitè.

Quatre Camins FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C jugarà demà a la pista del Quatre Camins, que és l’antepenúltim classificat al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana. Els de la Llagosta són vuitens.

Futbol
CE La Llagosta – Escuela Fútbol Base Ripollet B

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta s’enfrontarà demà a casa a l’Escuela de Fútbol Base de Ripollet B. El conjunt de la nostra localitat és tercer i el seu proper rival, cinquè.

Atlético Colomense – CD Viejas Glorias 
El CD Viejas Glorias jugarà aquesta jornada al camp de l’Atlético Colomense, que és desè amb 27 punts. L’equip de la nostra localitat és el tercer classificat.

Handbol
Sant Joan Despí C – HC Vallag
El Vallag començarà aquest cap de setmana la fase d’ascens. Els de Javi Iglesias s’enfrontaran al Sant Joan Despí C.

Bàsquet
Turó – Sub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 juga aquesta jornada a la pista del Turó en un duel entre els dos equips que tanquen la classificació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies