Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

Desallotjats veïns del carrer de Santa Teresa per fum en una finca

Un fum intens originat en un quadre de comptadors elèctrics ha obligat aquesta matinada a desallotjar als veïns del número 40 del carrer de Santa Teresa i als clients de l’Hotel Llagotel, situat tot just al costat. Poc abans de les tres de la matinada, un veí ha trucat a la Comissaria de la Policia Local de la Llagosta alertant sobre la presència de molt de fum en aquest immoble. Immediatament, s’ha procedit a desallotjar als veïns i als clients de l’hotel.

Al lloc dels fets s’han desplaçat la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies. No hi ha hagut ferits, segons informa la Policia Local. A les 4.30 hores aproximadament, tothom ha pogut tornar a casa després que operaris de l’empresa elèctrica revisessin el quadre de comptadors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies