Dilluns, 29 abril 2024
13.9 C
La Llagosta

Antonio García Robledo torna a una convocatòria de la selecció espanyola

Antonio García Robledo ha estat convocat novament per la selecció espanyola d’handbol. La federació estatal ha publicat la llista de jugadors per disputar els partits classificatoris de l’Eurocopa 2024 contra Dinamarca, a Almeria, i Alemanya, a Berlín, el 27 i 30 d’abril, respectivament.

La selecció espanyola ja està classificada per a l’Eurocopa 2024, però encara està en joc aconseguir una plaça directa pels Jocs Olímpics de 2024 a París. El seleccionador Jordi Ribera ha confiat novament en l’esportista llagostenc, que segueix sent un dels jugadors més importants d’aquesta temporada del BM Granollers. De fet, al març va ser escollit com el jugador més valuós de la lliga Asobal.

El llagostenc es va perdre el Mundial de seleccions de 2023 després de caure de la llista espanyola en l’última fase de la preparació. Tot i això, als seus 39 anys, té una àmplia trajectòria i palmarès. El llagostenc ha participat en els dos anteriors grans esdeveniments esportius de la selecció espanyola amb una plata a l’Europeu del 2022 i un bronze als Jocs Olímpics de l’estiu del 2021. Amb la selecció espanyola, García Robledo també va guanyar l’or al Mundial del 2013, una plata a l’Europeu del 2016 i un bronze a l’Europeu del 2014.

Publicitat

Publicitat

Més notícies