Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra frega el podi del Mundial d’atletisme màster amb l’equip espanyol femení de relleu

Sonia Bocanegra va fregar el podi en el Mundial d’atletisme màster de pista coberta amb l’equip espanyol de relleu. Espanya va quedar al cinquè lloc del relleu femení de la prova del 4×200 metres llisos, de la categoria de 45 a 49 anys, que es va celebrar el passat dissabte a la ciutat polonesa de Torun.

Sonia Bocanegra va ser la primera atleta del relleu i va formar equip amb Encarna Gutiérrez, Olga Lamelas i Elisabet Ruz. La selecció espanyola va acabar la seva sèrie al segon lloc, però de les dues que s’hi van celebrar va obtenir el cinquè millor temps amb un registre d’1 minut i 54,72 segons. De fet, l’equip espanyol, amb la llagostenca, es van quedar a poc més d’un segon de la medalla de bronze, que va guanyar els Estats Units d’Amèrica amb un temps d’1 minut i 53,27 segons. “Es va decidir que fes jo la sortida perquè arrenco molt bé i vaig acabar la meva cursa al segon lloc de la sèrie. Les companyes van mantenir aquesta posició, però de les dues sèries que hi havia vam acabar cinquenes. Una llàstima perquè la medalla es va quedar a tan sols un segon”, assenyala Sonia Bocanegra, que es mostra satisfeta del resultat amb l’euqip espanyol. El podi es va completar amb l’or de Polònia, amb 1 minut i 50,37 segons; i la plata d’Itàlia, amb 1 minut i 52,80 segons.

Anteriorment a la prova del relleu, Bocanegra també havia participat en dues proves individuals de la cita internacional a Polònia. Dijous va aconseguir la 21a millor marca dels 200 metres llisos amb 29,11 segons; i uns dies abans va fer el desè millor registre dels 60 metres llisos amb un temps de 8,48 segons. Sonia Bocanegra ha acabat molt contenta amb la seva participació en el Mundial d’atletisme màster de pista coberta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies