Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Rubén Lecina, David Aumedes i Joan Roselló, medallistes dels Jocs Special Olympics

Rubén Lecina i David Aumedes, d’Aspayfacos, i Joan Roselló han estat medallistes de la 12a edició dels Jocs Special Olympics, que es van celebrar a Granollers la setmana passada. La capital vallesana va reunir més de 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu del món, en la que van competir en 14 disciplines.

Lecina i Aumedes, membres d’Aspayfacos i que van competir pel CEE Montserrat Montero, van participar en l’acte d’inauguració dels Jocs Special Olympics, que va tenir lloc el passat dijous al Palau d’Esports. Divendres van superar la fase prèvia de les seves respectives competicions i dissabte van competir per les medalles. Aumedes va guanyar un bronze en futbol; mentre que Lecina va competir en natació i va penjar-se dos ors, en crol i esquena. En tots dos casos, és la tercera participació en uns Jocs Special Olympics.

Pel que fa a Joan Roselló, va participar en els Special Olympics amb el TEB de Sant Andreu i ho va fer en natació. El llagostenc va guanyar tres medalles amb dues plates en crol i braça; i un bronze en el relleu de lliure. Roselló suma ja cinc participacions en els Jocs Special Olympics.

Publicitat

Publicitat

Més notícies