Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

El Govern Central aprova una subvenció d’1,3 milions d’euros per rehabilitar Can Baqué

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha aprovat una subvenció d’1.330.519,95 euros per a les obres de rehabilitació de la masia de Can Baqué. L’Ajuntament de la Llagosta va sol·licitar aquest ajut el mes de juny de l’any passat en el marc de la Convocatòria d’ajudes per a la rehabilitació d’edificis públics en entitats locals, que forma part dels fons Next Generation de la Unió Europea. El Ministeri ha aprovat ara de forma provisional la resolució amb les subvencions concedides.

La subvenció que rebrà el Consistori de la Llagosta va destinada a millores d’eficiència energètica, ambiental, d’accessibilitat, d’habitabilitat i de conservació dels edificis. Les obres de Can Baqué hauran d’estar acabades abans del 31 de març del 2026 d’acord amb la convocatòria d’aquests ajuts.

El resultat del procés participatiu veïnal, portat a terme a la Llagosta, va determinar que la major part de la masia de Can Baqué es destinarà a acollir l’Escola Municipal de Música.

Publicitat

Publicitat

Més notícies