Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra, seleccionada per córrer el relleu femení del Mundial màster d’atletisme amb Espanya

Sonia Bocanegra ha estat seleccionada per la selecció espanyola per formar part de l’equip de relleu femení del Mundial màster d’atletisme de pista coberta, que s’està celebrant a la ciutat polonesa de Torun. L’esportista de la nostra localitat correrà demà els 4×200 metres llisos amb l’objectiu de lluitar per les medalles en la categoria de 45 a 49 anys. A més, està com a reserva de l’equip mixt, que també competeix demà dissabte.

Bocanegra ja ha participat aquesta setmana a dues proves del Campionat del Món de veterans. Dilluns, va quedar desena en la prova dels 60 metres llisos i ahir dijous, va córrer els 200 metres llisos amb la vint-i-unena millor marca, amb un temps de 29,11 segons, quedant-se fora finalment de les semifinals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies