Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

L’obra La pell fina es representa diumenge al nostre municipi

El Centre Cultural de la nostra localitat acollirà diumenge la representació de l’obra La pell fina, escrita i dirigida per Carmen Marfà i Yago Alonso. La funció començarà a les 19 h. Les entrades encara es poden adquirir per 9 euros a la plataforma Entràpolis i de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (fins a les 14 h d’avui divendres).

La pell fina és una producció de la Sala Flyhard i està interpretada per Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura Pau .

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l’Eloi i la Sònia… és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els acabats estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

Dir la veritat està molt bé, però… què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres continua sent una assignatura pendent.

Publicitat

Publicitat

Més notícies