Dissabte, 03 juny 2023
17.5 C
La Llagosta

L’HC Vallag es classifica per a la fase d’ascens a la Segona Catalana

L’HC Vallag jugarà la fase per l’ascens a la Segona Catalana després de guanyar el partit ajornat contra l’OAR Gràcia Sabadell Júnior. El duel es va disputar ahir dijous al Pavelló Antonio García Robledo i els llagostencs van imposar-se per un clar 31 a 25.

El Vallag va manar a l’electrònic de principi a fi i als primers compassos ja va aconseguir un avantatge de cinc gols, 10 a 5, que van mantenir fins al descans, 18 a 13. Només amb el triomf el Vallag ja s’assegurava passar a la fase d’ascens i en la segona part l’equip local es van dedicar a mantenir l’avantatge. Finalment, va guanyar per sis gols de diferència.

L’equip llagostenc ha acabat la fase regular al quart lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb 22 punts, empatat amb el cinquè, el Vendrell. “A principis de temporada l’objectiu era passar a la fase d’ascens i ho hem aconseguit perquè els quatre primers es classifiquen. Així que ara no ens posem límits i volem més, si es pot. La permanència ja la tenim i ara intentarem quedar entre els quatre primers de la fase d’ascens”, explica el tècnic del Vallag, Javi Iglesias.

La fase d’ascens està formada pels quatre primers classificats del grup A i B. De l’A hi ha Sant Joan Despí C, Sant Just, Igualada B i Montgrí; i del B, a banda del Vallag, hi ha Sant Andreu de la Barca, Laietà Argentona i Penya Blaugrana Montmeló. La fase d’ascens es preveu encetar el cap de setmana del 15 i 16 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies