Dimarts, 19 març 2024
15.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament ja té el projecte de creació del nou Skate Park

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament ha aprovat de forma inicial el projecte per a la construcció d’un nou skate park al Parc Popular, que ha estat elaborat per l’empresa SCOB arquitectura i paisatge. En el document s’han incorporat els suggeriments i peticions realitzades pels usuaris de l’actual Skate Park a través d’un procés de participació ciutadana.

El nou Skate Park estarà ubicat al mateix lloc on està l’actual. Està previst enderrocar els mòduls de fusta existents i la solera actual per construir una nova pista de formigó, que dona millors resultats a nivell de durabilitat i manteniment que les pistes de mòduls de fusta.

El projecte té com a missió principal la modernització de les instal·lacions existents d’esports urbans de lliscament, tot millorant-ne la configuració i la integració dins del Parc Popular. Amb aquesta intenció, s’ha plantejat una pista d’esports urbans de lliscament amb una configuració d’anada/tornada en la direcció longitudinal de la mateixa, amb un element central de piràmide i una configuració dels elements perimetrals que ajuda a lligar les diferents zones diferenciades a banda i banda i al centre, unificant-les i augmentant-ne les possibilitats d’ús, mitjançant amples murs baixos que es poden fer servir tant per seure com per ser lliscats.

D’altra banda, aquestes zones perimetrals preveuen acollir, en un futur, elements vegetals que integraran la pista dins de l’estructura del parc. El pressupost d’execució del projecte és de 145.910,31 euros.

El grup motor de la reforma del nou Skate Parc de la Llagosta va validar el 20 d’octubre de l’any passat la proposta de l’empresa SCOB. La firma d’arquitectura va presentar fins a tres projectes. El projecte té una àrea d’actuació de 520 metres quadrats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies