Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
Ciutat de Mataró Enlleura’t B
– FS Unión Llagostense A
El sènior A del FS Unión Llagostense ocupa el cinquè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 32 punts i empata amb el quart classificat, el Castellterçol. El sènior A està a set punts del segon, el Racing Pineda, que té un partit pendent, i a 13 del líder, l’Sport Sala Santa Perpètua. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge a la pista del Ciutat de Mataró Enlleura’t B, que és desè amb 20 punts.

FS Unión Llagostense B – Ciutat de Granollers B
El sènior B és tercer, del grup 1, amb 34 punts, a sis dels dos primers classificats, el Masnou i l’Òrrius, segon i primer respectivament. El pròxim partit serà diumenge contra el Ciutat de Granollers B, que és cuer amb un punt. El partit es jugarà al CEM El Turó, a les 12 h.

FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C té jornada de descans.

Futbol
Lliçà de Vall – CE La Llagosta

El CE La Llagosta és el tercer classificat, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 43 punts i està a cinc punts del segon, el Mollet B, i a 11 del líder, l’Atlètic Polinyà. El pròxim partit serà dissabte al camp del Lliçà de Vall, quart classificat amb 38 punts. Al partit de la primera volta, La Llagosta va guanyar per 1 a 0, però el duel es va suspendre al tram final per incidències entre els dos equips.

CD Viejas Glorias – Canovelles
El CD Viejas Glorias és tercer, del grup B de la Segona Divisió, amb 36 punts i està a set de la zona d’ascens. Al segon lloc hi ha l’Arenys de Munt amb 43 punts, i al primer, el Vista Mar Legends amb 50. El pròxim partit del Viejas Glorias serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h, contra el Canovelles, que és novè amb 28 punts.

Handbol
HC Vallag
Aquesta setmana no hi ha competició.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 té jornada de descans.

Pàdel
Lliga Catalana

El masculí A del Club Pàdel Club La Llagosta, de la Divisió d’Honor B, rebrà diumenge el CT Andrés Gimeno a les 17 h. Els llagostencs ocupen el penúltim lloc amb set punts. El masculí B, de la Cinquena Divisió del Vallès, visitarà diumenge el Ripollet B. La Llagosta B és segon amb 15 punts.

Pel que fa al sènior femení A, a la Primera Divisió del Vallès, rebrà diumenge el DIR Metasports, a les 17 h. Les llagostenques són líders amb 14 punts. El sènior femení B, de la Cinquena Divisió del Vallès, visitarà diumenge l’Oxygen. El segon equip femení és segon amb 16 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies