Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Judith Fernández fitxa per l’equip del Kun Agüero de la Queens League

Judith Fernández jugarà la primera edició de la Queens League després de fitxar per l’equip Kunitas, que presideix l’exfutbolista argentí Kun Agüero. Fernández, de 27 anys, va deixar de jugar futbol fa quatre anys per un problema al cor quan militava al Racing de Santander, a la Segona Divisió espanyola.

La llagostenca, que ara es dedica a la representació de jugadors i jugadores, ha estat escollida com la jugadora número 11, és a dir, que no li cal fer cap prova de selecció. “És un honor ser escollida per l’equip que presideix el Kun Agüero com la jugadora número 11, així que no he de fer el draft perquè m’han seleccionat pel meu currículum esportiu. Vull jugar el màxim de partits i volem guanyar aquesta primera edició”, diu Fernández, que en la seva trajectòria ha format part de diferents equips, com ara l’Espanyol, el Barça, el Bristol d’Anglaterra o l’Alavés, entre d’altres. A més, l’entrenadora de l’equip és Ari Font, amb qui Fernández va coincidir al Racing de Santander.

La Queens League és la competició femenina de la Kings League, que van posar en marxa amb èxit fa uns mesos l’exfutbolista Gerard Piqué i l’streamer Ibai Llanos. “Afronto aquest repte amb moltíssima il·lusió i després d’uns anys sense competir, veig que ja puc fer-ho. En l’actualitat, faig crossfit i vaig al gimnàs, així que estic capacitada per jugar a un bon nivell”, assenyala Judith Fernández.

La Queens League començarà la fase regular el 6 de maig.

Andrea Uceda, aspirant a la Queens League

La llagostenca Andrea Uceda, de 20 anys i jugadora de la Penya Blanc-i-Blava La Roca, ha passat la primera fase de les aspirants de la Queens League. La futbolista, que juga de portera, va enviar un vídeo a la competició femenina i ha passat a la segona fase, que tindrà lloc demà dissabte a Barcelona amb un entrenament. “Estic en el meu millor moment futbolístic i després de veure com ha anat la Kings League, crec que pot ser una gran experiència per a mi”, explica Andrea Uceda, que es mostra amb il·lusió per ser una de les jugadores seleccionades: “penso que pot ser una oportunitat per sentir-me professional i entrar en un vestidor totalment diferent”.

Andrea Uceda aquesta temporada està jugant amb la Penya Blanc-i-Blava La Roca a la Preferent i lluita per l’ascens a la Primera Nacional. “Ens hem classificat per a la fase d’ascens de Preferent. Si soc escollida per a la Queens League, compaginaré els partits amb la Preferent”, assenyala la llagostenca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies