Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

Nou reconeixement a l’Ajuntament de la Llagosta per la transformació digital

El Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha reconegut novament la tasca de l’Ajuntament de la Llagosta com a administració capdavantera en la transformació digital i el govern obert. Manresa va acollir ahir la VIII edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’AOC.

El Consistori llagostenc va rebre un reconeixement en la categoria de municipis d’entre 5.001 i 20.000 habitants, es troba en el TOP10 d’aquesta categoria. L’alcalde, Óscar Sierra, va recollir el diploma. Sierra va acudir a l’acte acompanyat del regidor de Comunicació i Transparència, Marc Ruiz.

L’acte va comptar amb la participació la consellera de la Presidència i presidenta del Consorci AOC, Laura Vilagrà, del president de Localret i vicepresident del Consorci AOC, Jaume Oliveras, de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy i del director gerent de l’AOC, Santi Gallardo.

L’objectiu dels Reconeixements Administració Oberta és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna i el govern obert. Enguany, han estat guardonats 88 ens locals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants i la seva naturalesa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies