Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Alumnes de l’Institut Marina mostren els seus treballs del projecte d’aprenentatge

Aquest matí s’han pogut veure al Parc Popular la quarantena de pinballs que ha elaborat l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Marina. Les màquines per jugar a aquest llegendari joc són el resultat del projecte d’aprenentatge PINBALL que han portat a terme al llarg del curs.

Els encarregats d’impartir tant la teoria com la pràctica han estat els professors i professores de l’Institut amb el suport de membres de Make and Learn. Els joves han treballat el disseny tridimensional, la programació de plaques microbit i l’elaboració d’un web. En total han fabricat 44 pinballs.

Al llarg del matí han estat al Parc Popular, al costat de les Pistes municipals de petanca, mostrant a la població el resultat de la feina. La resta d’alumnes de l’Institut també han pogut passar per la mostra, que estava oberta a tota la població. L’alcalde Óscar Sierra s’ha apropat per interessar-se sobre els treballs fets pels estudiants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies