Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra queda desena en els 60 metres llisos del Mundial màster

Sonia Bocanegra s’ha quedat a les portes de la final dels 60 metres llisos del Mundial d’atletisme màster de pista coberta, que se celebra a la ciutat de Torun a Polònia.

La llagostenca, que competeix en la categoria de 45 a 49 anys, ha disputat avui dimarts la semifinal i ha aconseguit el desè millor registre amb un temps de 8,48 segons. De fet, aquesta és la millor marca personal de Bocanegra en la categoria de més de 45 anys. Tot i això, no li ha servit per passar a la final.

Sonia Bocanegra ara està concentrada per disputar divendres la semifinal dels 200 metres llisos amb l’objectiu de lluitar per passar a la final. A més, dissabte podria entrar en l’equip espanyol del relleu femení o mixt en la prova dels 4×200 metres llisos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies