Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Quarta victòria seguida del FS Unión Llagostense i escala fins al cinquè lloc

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense viu el moment més dolç de la temporada després de guanyar el quart partit seguit. L’equip dirigit per Jordi Pavón va guanyar dissabte a casa contra l’Arenys de Mar, per 5 a 3.

L’equip de la nostra localitat va arribar al descans amb un 3 a 0, amb un doblet d’Álex Pérez i un gol de Sergio Saavedra. A la represa, els visitants han escurçat la diferència fins al 3 a 2. Posteriorment, Marc Navajas i Álex Pérez han posat el 5 a 2 i a les acaballes l’Arenys ha marcat el 5 a 3 final.

L’equip llagostenc escala fins al cinquè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 32 punts i empata amb el quart classificat, el Castellterçol. El sènior A està a set punts del segon, el Racing Pineda, que té un partit pendent, i a 13 del líder, l’Sport Sala Santa Perpètua. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge a la pista del Ciutat de Mataró Enlleura’t B, que és desè amb 20 punts.

A la Tercera Catalana, el sènior B va empatar a la pista del Masnou, 4 a 4. L’equip llagostenc és tercer, del grup 1, amb 34 punts, a sis dels dos primers classificats, el Masnou i l’Òrrius, segon i primer respectivament. El pròxim partit serà diumenge contra el Ciutat de Granollers B, que és cuer amb un punt. El partit es jugarà al CEM El Turó, a les 12 h.

Pel que fa al sènior C, va perdre a la pista del Llinars, 5 a 1, i ocupa el setè lloc, del grup 2, amb 28 punts i empata amb el sisè, l’AE Montornès. Aquesta setmana l’equip tindrà jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies