Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

L’HC Vallag es jugarà dijous el passi a la fase d’ascens contra l’OAR Gràcia Sabadell Júnior

L’HC Vallag es jugarà el passi a la fase d’ascens de la Tercera Catalana contra l’OAR Gràcia Sabadell Júnior. El partit es va suspendre el passat dissabte per la incompareixença de l’àrbitre i dilluns els dos clubs van acordar, amb la Federació Catalana, disputar el compromís el pròxim dijous.

El partit, que és l’últim de la fase regular, es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo, a les 21.15 h, i si el Vallag guanya, passarà a la fase d’ascens. “Tot i haver de jugar en dijous, tenim l’avantatge que ara sabem que si guanyem, passarem a la fase d’ascens”, assenyala el tècnic, Javi Iglesias. El Vallag ara ocupa el sisè lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb 20 punts i té a dos el quart lloc, que ocupa el Vendrell. El duel contra l’OAR Gràcia Sabadell Júnior és l’últim de la primera fase i si venç el Vallag, assaltarà el quart lloc perquè té el gol average guanyat respecte al Vendrell. “Estem mentalitzats de la victòria. No hem de fer errades. Si passem a la fase d’ascens, a més, aconseguirem l’objectiu de la salvació”, diu Iglesias.

En teoria, el rival del Vallag és assequible perquè l’OAR Gràcia Sabadell Júnior és el penúltim classificat amb deu punts. Al partit de la primera volta, els llagostencs van guanyar contra els del Vallès Occidental a domicili, per 35 a 39.

Publicitat

Publicitat

Més notícies