Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Comencen les inscripcions als cursos de català d’aquest trimestre

A partir d’avui i fins al 29 de març està obert el termini d’inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística. A la Llagosta, a més del Bàsic 1, aquest darrer trimestre es podrà fer el curs bàsic 3 per a persones que necessiten la certificació oficial de nivell bàsic de català (A2) o també per a persones que simplement volen millorar la llengua.

El curs Bàsic 1 és un curs adreçat a les persones que no entenen ni parlen el català. L’objectiu del curs és que puguin adquirir les habilitats orals mínimes per actuar en situacions quotidianes o per resoldre les necessitats fonamentals.

Pel que fa al cursBàsic 3, està destinat a persones que necessiten obtenir el certificat oficial A2 de català o bé que ja hagin fet els nivells inferiors i vulguin consolidar el seu català oral.

Els cursos són gratuïts i es faran a l’aula de català, a Can Pelegrí. Les classes del Bàsic 1 seran dilluns i dimecres de 16 a 18 h i les del Bàsic 3, es faran dilluns i dimecres de 18.30 a 20.30 h. Els cursos començaran el 12 d’abril de 2023 i acabaran el 26 de juny de 2023.

Les persones interessades poden consultar tota la informació al web del CPNL o adreçar-se a l’Oficina de Català de la Llagosta, demanant cita prèvia al telèfon mòbil 634 254 761 o trucant a l’Ajuntament, 93 560 39 11.

Publicitat

Publicitat

Més notícies