Dissabte, 03 juny 2023
17.5 C
La Llagosta

L’HC Vallag depèn d’ell mateix per passar a la fase d’ascens

L’HC Vallag jugarà la fase d’ascens, si guanya el partit contra l’OAR Gràcia Sabadell Júnior perquè s’asseguraria el quart lloc, del grup B de la Tercera Catalana. El compromís s’havia de disputar avui a la tarda al Pavelló Antonio García Robledo, però la incompareixença de l’àrbitre ha provocat la suspensió del partit. Dilluns la Federació Catalana, juntament amb els dos equips, decidirà quan es disputarà el transcendental duel, i últim de la fase regular.

L’equip de Javi Iglesias tenia marcat al calendari la jornada d’avui dissabte perquè necessitava guanyar el seu compromís i que un dels altres dos equips aspirants al quart lloc, Vendrell o Gavà B, perdessin els seus respectius partits. La premissa s’ha donat i el Gavà B ha perdut a la pista del tercer, el Laietà Argentona, per 32 a 23; mentre que el Vendrell ha guanyat contra el BM Pau Casals, 29 a 27.

Ara mateix, el Vendrell és quart amb 22 punts i el Vallag és cinquè amb 20 però amb un partit pendent. Si els llagostencs guanyen el compromís suspès contra l’OAR Gràcia Sabadell Júnior, acabarien la fase regular al quart lloc per tenir un millor gol average amb el Vendrell. D’aquesta manera, el Vallag depèn d’ell mateix per passar a la fase d’ascens.

Publicitat

Publicitat

Més notícies