Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

El CE La Llagosta sentencia l’EFB Sentmenat abans del descans (5-1)

Victòria clara del Club Esportiu La Llagosta, que ha marcat una maneta de gols a l’Escola de Futbol Base Sentmenat (5-1). L’equip dirigit per Carlos Gómez i Gabriel Arroyo ha dictat sentència abans del descans, quan ja guanyava per 4 a 1.

La Llagosta s’ha avançat als primers compassos del partit mitjançant Francisco Alcodori, però pocs minuts després els visitants han fet l’empat. A partir d’aquí, l’equip local ha estat molt efectiu de cara a la porteria rival amb tres gols més abans del descans. Alcodori ha fet el 2 a 1 al minut 27; Rubén Hernández, el 3 a 1, al minut 36; i Cristian Fernández, el 4 a 1, al 44.

A la represa, l’equip visitant ha portat més la iniciativa per intentar escurçar la diferència, però la defensa local ha estat un veritable mur. A més, els locals han gaudit d’accions ràpides per ampliar el resultat en nombroses ocasions, però el porter visitant ha estat providencial amb aturades davant Alcodori, que se li ha resistit el triplet de gols, i Jairo. A més, La Llagosta ha picat en dues ocasions el travesser. A les acaballes, Ivan Arroyo ha marcat el 5 a 1 definitiu. L’EFB Sentmenat ha jugat amb un jugador menys des del minut 75 per l’expulsió d’un jugador.

La Llagosta continuarà una setmana més al tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, i manté la pressió amb els dos primers classificats Mollet B i Atlètic Polinyà. “A la primera part s’han vist moltes ocasions i el resultat podia haver estat més ajustat”, ha dit un dels tècnics llagostencs, Carlos Gómez, que ha afegit que l’equip segueix mirant amunt: “Estem fent tot el possible per estar en la pomada de final de temporada per intentar fer l’ascens. La sort i els resultats ens diran on hem de quedar”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies