Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

La dotzena Trobada gegantera de la Llagosta se celebrarà diumenge

La celebració de la dotzena Trobada gegantera de la Llagosta posarà diumenge el punt final a la programació d’actes de les Festes de Sant Josep. L’activitat comptarà amb la participació de les colles de Benicarló, Calella, Ca n’Oriol (Rubí), Manlleu, Mollet del Vallès, Montmeló, Pallejà, Sant Llorenç Savall, Santa Eulàlia de Ronçana, Sant Antoni de Vilamajor i la Llagosta.

La plantada es farà a les 9 hores a la plaça d’Antoni Baqué. A les 11 h, a l’Ajuntament, hi haurà un acte sorpresa del 20+2 aniversari dels gegants. A les 11.30 h, començarà la passejada. Els balls dels gegants i el fi de festa tindran lloc a partir de les 13 h a la plaça d’Antoni Baqué.

La Trobada Gegantera, que també servirà per recaptar productes per a esmorzars i berenars infantils de les famílies vulnerables de la nostra localitat, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, Foto-Club La Llagosta, Lotokotó, Associació de Voluntariat Social REMS, Embotits Subirats i Esclat.

Publicitat

Publicitat