Dimarts, 19 març 2024
14.8 C
La Llagosta

El PSC de la Llagosta aprova la candidatura a les eleccions municipals amb la presència de Patxi López

El Partit dels Socialistes de la Llagosta ha aprovat en una assemblea la candidatura a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, que liderarà Óscar Sierra. L’acte ha tingut lloc avui divendres a la seu local del PSC i ha comptat amb la presència del portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Patxi López.

López s’ha reunit amb els militants socialistes de la Llagosta, encapçalats per l’alcalde Óscar Sierra, candidat i primer secretari local del PSC. “Les candidatures municipals per a nosaltres són el més important. Els ajuntaments són la primera finestra quan truca un veí i les cares que hi són les hem escollit en aquesta assemblea, i hem escollit els millors per a la Llagosta”, ha dit Patxi López, que ha afegit que “Óscar Sierra és un gran referent socialista i és un orgull per a tots nosaltres”.

L’assemblea local ha aprovat la candidatura, però la formació socialista no ha volgut encara fer pública la llista de les persones que formaran part d’ella. “És una candidatura on hi ha renovació i continuïtat, som una gran família. Cada dia hi ha més persones afiliades al partit perquè som un partit que proposa, crea, il·lusiona i genera fraternitat. Som gent molt preparada i és la millor llista possible, que té dues finalitats: guanyar les eleccions i governar l’Ajuntament amb el progrés, per la igualtat, per generar oportunitats i que la ciutadania sigui feliç”, ha valorat en acabar l’acte Óscar Sierra, candidat socialista a les municipals.

En acabar l’assemblea, els militants socialistes, inclòs Patxi López, han marxat a sopar plegats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies