Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’alcalde recupera la xerrada amb els usuaris del Casal d’Avis

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha recuperat la xerrada amb els usuaris del Casal d’Avis, que s’havia interromput per la pandèmia de la Covid-19. La trobada s’ha celebrat avui dimecres a la sala polivalent del Casal d’Avis i l’alcalde ha estat acompanyat per la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas.

Una trentena de persones han pogut conversar amb Sierra sobre diferents àmbits de la nostra localitat, com ara el reasfaltat dels carrers, els passos elevats per als vianants, les obres de pacificació de l’avinguda del Primer de Maig i el carrer Sant Miquel, el respecte pel mobiliari urbà o el control i seguiment que es fa dels infractors per no recollir els excrements dels gossos i les males olors esporàdiques.

L’alcalde s’ha mostrat satisfet de la recuperació de les activitats de la gent gran després de l’aturada forçosa per la pandèmia de la Covid-19. A més, ha explicat que l’actual govern local ha desenvolupat entre el 80% i el 90% del programa d’actuació de mandat i ha fet més de 200 actuacions a la via pública. A tot això, ha insistit en la necessitat de la recuperació de les urgències nocturnes, la construcció del nou ambulatori i la proposta de construir una residència de gent gran i centre de dia on és l’actual ambulatori.

Publicitat

Publicitat

Més notícies