Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

El Viejas Glorias defensa el tercer lloc amb un triomf contra el Sant Cebrià (2-0)

El CD Viejas Glorias va guanyar dissabte contra el Sant Cebrià, per 2 a 0. Aquest era un partit important en la lluita per l’ascens perquè els llagostencs van defensar el tercer lloc i mantenen el pols per l’ascens respecte als dos primers classificats.

El conjunt dirigit per José Ortuño va ser superior al Sant Cebrià, quart classificat, i en la primera part va gaudir de quatre clares ocasions per marcar, amb un xut al travesser. Els gols no van arribar fins a la segona part. L’1 a 0 va tenir lloc als cinc minuts de la represa després d’una recuperació al migcamp, que Ausberto Ortiz va rematar per avançar els llagostencs. El 2 a 0 va arribar al tram final després d’una bona acció després d’un servei de banda, que Ever Rafael es va encarregar per marcar el gol.

El Viejas Glorias guanya la partida al Sant Cebrià i defensa el tercer lloc, que ara ocupa amb 36 punts i un marge de cinc amb el quart. A més, els llagostencs mantenen la distància amb els dos primers classificats, a quatre del segon, l’Arenys de Munt, i a 11 del líder, el Vista Mar Legends. Precisament, el pròxim duel del Viejas Glorias serà diumenge al camp de l’Arenys de Munt. Al partit de la primera volta, els dos equips van empatar sense gols a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies