Dissabte, 03 juny 2023
17.5 C
La Llagosta

L’HC Vallag necessita una carambola de resultats per passar a la fase d’ascens

L’HC Vallag va perdre dissabte a la pista del líder, el Sant Andreu de la Barca, per 24 a 21 i ja no depèn d’ell mateix per passar a la fase d’ascens. Els llagostencs van plantar cara al primer classificat, però a les acaballes els locals van ser superiors.

El cap de setmana es disputarà l’última jornada de la fase regular i el Vallag ha baixat al cinquè lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb 20 punts, però empata amb el quart, el Vendrell, i el sisè, el Gavà B. En cas de triple empat, la federació catalana suma els punts aconseguits dels partits entre els tres equips i el Vendrell és el que més puntuació obté amb cinc punts, segon el Vallag, amb quatre, i tercer el Gavà B, amb tres.

El Vallag, per aconseguir el quart lloc i el bitllet a la fase d’ascens, necessita guanyar el seu partit i que el Vendrell o el Gavà B punxin. “En cas d’un doble empat, tenim l’handbol average guanyat amb Vendrell i Gavà B. Així que nosaltres hem de guanyar i esperar que algun dels dos equips empati o perdi. En cas de victòries dels tres, ens quedarem al cinquè lloc i anirem a la fase de permanència”, diu el tècnic de l’HC Vallag, Javi Iglesias.

El Vallag jugarà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 18 h, contra l’OAR Gràcia Sabadell Júnior, que és penúltim amb deu punts. Pel que fa al Vendrell, rebrà dissabte, també a les 18h, el BM Pau Casals, últim amb sis punts; i el Gavà B, visitarà dissabte, a les 19 h, el Laietà Argentona, tercer amb 27 punts. “En teoria l’equip que ho té més complicat és el Gavà B, que podria perdre contra el tercer classificat, però el Laietà Argentona ja no es juga res. De totes maneres, nosaltres el que hem de fer és guanyar i després ja veurem altres resultats“, assenyala Javi Iglesias.

El Vallag confia omplir el Pavelló Antonio García Robledo dissabte per viure el passi a la fase d’ascens, que de retruc, donaria la salvació matemàtica que és l’objectiu principal de la temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies