Dissabte, 03 juny 2023
17.5 C
La Llagosta

La Policia Local evita l’ocupació d’un habitatge

La Policia Local de la Llagosta va evitar ahir l’ocupació d’un habitatge. A les 16.24 h, es va rebre l’avís que unes persones estaven intentant entrar en un pis desocupat. La ràpida actuació de la Policia Local va sorprendre els presumptes ocupes quan encara estaven forçant la porta d’entrada.

Els agents van identificar els sospitosos, els van requisar les eines que estaven fent servir per forçar la porta i els van denunciar per intent d’ocupació d’immobles.

Tot i que fa mesos que no hi ha cap intent d’ocupació de pisos a la Llagosta, la Policia Local continua amb el seu programa de control i vigilància dels pisos buits. La Policia Local destaca la col·laboració de la ciutadania com a peça clau per evitar les ocupacions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies